Onze suggesties ‘à la carte’:

* LANGOUSTINE  gebakken / lamsoor – koriander – bieslook / sesamolie – yuzu / zure room  VG: € 26,-

* GANZENLEVER  gebakken /  zoet appeltje / portsaus    VG: € 21,-

* ZEETONGFILETS    mousseline van aardpeer / krokante quinoa / saus van witte truffel   VG: 19,-  HG: 32,-

* TARBOT  pasta ‘fregola sarda’ / ratatouille / crème van Parmezaanse kaas  VG: € 25,-   HG: € 36,-

* KALFSZWEZERIK   krokant gebakken / kruidige aardappelmousseline / schorseneer / kalfsjus   HG: € 33,

* RUNDERHAAS  ‘Rossini’ (ganzenlever) / gebruinde krielaardappel / Madeirasaus  HG: € 32,-

* LAMSKROON  shii-take – mozzarella – salie / aardappelpuree / vleesjus  HG: € 32,-

 

Loading