Onze suggesties ‘à la carte’:

* LANGOUSTINE  gebakken / truffelroom – bospaddenstoelen  VG: € 26,-  HG: € 38,-

* GANZENLEVER  gebakken /  zoet appeltje / portsaus    VG: € 21,-

* ZEETONGFILETS  notenboter – citroen / gebruinde krieltjes / tomaat – lente-ui – peterselie   VG: 19,-  HG: 32,-

* TARBOT  gebakken / karnemelkstampers / gesmolten spinazie / hazelnootboter – jonge kaas  VG: € 25,-   HG: € 36,-

* KALFSZWEZERIK   sausje met Westmalle Dubbel / bloemkoolmousseline – aardappelchips / champignons   HG: € 33,

* RUNDERHAAS  ‘Rossini’ (ganzenlever) / aardappelmousseline / Madeirasaus  HG: € 32,-

* HERTENKALFFILET  ‘saignant’ / aardappelgratin / zalf van butternut – witloof / kalfsjus  HG: € 33,-

 

Loading