Onze suggesties ‘à la carte’:

* BABYKREEFT  briochetoast / cocktailsaus – hoeve-eitje / gefruite tempura van kreeftenpoot  VG: € 26,-

* SCHOTSE ZALM  ‘saltimbocca’ (ham-mozzarella) / risottorijst – pesto / krokantje van Parmezaan   VG: € 17,- HG: € 26,-

* ZEETONGFILETS  notenboter – citroen / gebruinde krieltjes / tomaat – lente-ui – peterselie   VG: 19,-  HG: 32,-

* TARBOT  gebakken / crème van bloemkool / aardappelpuree / kruidenslaatje  VG: € 25,-   HG: € 36,-

* KALFSZWEZERIK   aardappelmousseline – truffelsalsa / fijne lentegroentjes / kalfsjus   HG: € 33,

* RUNDERHAAS  ‘Rossini’ (ganzenlever) / gebruinde krielaardappel / Madeirasaus  HG: € 32,-

 

Loading