Onze suggesties ‘à la carte’:

* GEROOKTE RODE TONIJN  rode biet / mierikswortelmayonaise / ganzenleverpastei  VG: € 19,-

* LANGOUSTINES  gebakken / aardappelzalf – krokante chorizo / truffelolie  VG: € 29,- HG: € 45,-

* ZEETONGFILETS  notenboter – citroen / gebruinde krieltjes / tomaat – lente-ui – peterselie  VG: 19,-  HG: 32,-

* TARBOT  gebakken jonge tarbot / schorseneren / crème van pastinaak / aardappelchips – paprika / botersaus  VG: € 28,-   HG: € 38,-

* KALFSZWEZERIK   aardappelmousseline / witloof / portsaus  HG: € 35,-

* FAZANT ‘vol-au-vent’ – kalfszwezerik / kastanjepompoen – bospaddenstoelen  HG: € 30,-

* RUNDERHAAS  ‘Rossini’ / gebruinde aardappel / Madeirasaus  HG: € 32,-

 

Loading