TRAITEURMENU KERSTAVOND – KERSTDAG (afhaalmenu):

Tartaar van verse Schotse zalm en ‘op rooihout gerookte’ zalm, mierikswortelmayonaise, zalmforelkaviaar en shiso

**********

Gebakken zeebaarsfilet, aardappelstoemp met butternut en chorizo, zachte kerriesaus met sinaasappelzeste, lente-ui     OF

Halve Canadese kreeft met tomatenkruidenboter, basmatirijst en kerstomaatjes (+ € 8,-)

**********

Hertenkalffilet met gestoofd witloof en zoet appeltje, aardappelgratin en knolseldermousseline, sausje met Westmalle Dubbel

**********

Hemels trio met zwarte en witte chocolademousse, panna cotta van mango, crumble met blonde rietsuiker

Prijs: € 49,-     Menu met één voorgerecht: € 39,-

Koude Toast: € 1,25     Aperitiefpalet (6 koude hapjes): € 8,-

*********************************************

TRAITEURMENU OUDEJAARSAVOND – NIEUWJAARSDAG (afhaalmenu):

Eigenbereide ganzenleverpastei, gebakken amandelschilfers, chutney van kumato tomaat, brioche

**********

Gebakken St.-Jakobsnootjes, mousseline van pastinaak, sausje van witte truffel, lente-ui     OF

Halve Canadese kreeft met tomatenkruidenboter, basmatirijst en kerstomaatjes (+ € 8,-)

**********

Gebakken medaillon van hertenkalf, gestoofd witloof, zoet appeltje en crème van aardpeer, amandelkroketjes, rode wijnsaus en platte peterselie

**********

Hemels trio met zwarte en witte chocolademousse, panna cotta van mango, crumble met blonde rietsuiker

Prijs: € 52,-     Menu met één voorgerecht: € 42,-

Koude toast: € 1,25     Aperitiefpalet (6 koude hapjes): € 8,-

 

’t RESTAURANT IS OPEN OP KERSTAVOND, KERSTDAG, OUDEJAAR & NIEUWJAARSMIDDAG.

**************************************************************************************************

Menu “SMAAK” (driegangen-keuzemenu)   * 16 nov. – 29 dec. * 

TONIJN
gerookte rode tonijn / crème van rode biet / mayonaise – verse mierikswortel / huisbereide ganzenleverpastei / raketsla – paarse shiso
OF
SINT-JAKOBSNOOTJES
gebakken / aardappelzalf – krokante chorizo / truffelolie
——————–
GOUDBRASEM
gebakken filet / gestoofde schorseneren / crème van pastinaak / blanke botersaus / aardappelchips – paprika / winterpostelein
OF
 FAZANT
‘vol-au-vent’ van fazant – gebakken kalfszwezerik / puree van kastanjepompoen / gebakken bospaddenstoelen / zalf van knolselder / erwtenscheut
——————–
KAAS (+ € 5,-)
enkele hoevekazen / druiven / rozijnenbroodtoast

OF
CHOCOLADE
moelleux / roomijs van banaan / rode vruchtencoulis / witte chocolade- en speculaaskrokantje  

Prijs: € 45,00
Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu “SFEER” (viergangen-menu) 

Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten;

TONIJN
——————–
SINT-JAKOBSNOOTJES
——————–
GOUDBRASEM  OF  FAZANT
——————–
KAAS (+ € 5,-) OF CHOCOLADE

Prijs: € 58,00     Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

—————————————————————————-
Menu “MEER” (vijfgangen-menu) 

Alle gerechten van de menu “Smaak” (wel kaas OF dessert):

TONIJN
——————–
SINT-JAKOBSNOOTJES
——————–
GOUDBRASEM
——————–
 FAZANT
——————–
KAAS (+ € 5,-) OF CHOCOLADE

Prijs: € 69,00     Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Loading