Menu “SMAAK” (driegangen-keuzemenu)   * 22 feb tot 3 april* 

SERRANOHAM – KRAB
cannelloni van Spaanse serrano en koningskrab / limoenmayonaise / krokante quinoa / extra vièrge olijfolie / raketsalade – zwarte peper
OF
 KALFSZWEZERIK
huisgemaakte kalfszwezerikkroket / huisbereide tartaarsaus / krokante ijsbergsalade
——————–
SKREI
in goeie boter gebakken / verse pasta / venusschelp – kokkels / bouillabaissesaus / krokantje met rouille / kervel
OF
LIMOUSIN FILET PUR
saignant gebakken / aardappelzalf en aardappelchips / verse gebakken spruitjes/ bordelaisesaus / paarse shiso
——————–

KAAS (+ € 6)
selectie van hoevekaasjes met hun garnituur
OF
 PEER
Belle Hélène ” anno 2019 ” / vers vanilleroomijs / huisgemaakte pure chocoladesaus

Prijs: € 45,00
Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu “SFEER” (viergangen-menu) 

Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten;

SERRANOHAM – KRAB
——————–
 KALFSZWEZERIKKROKET
——————–
SKREI OF FILET PUR
——————–
KAAS (+ € 6)   OF  DESSERT

Prijs: € 58,00     Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

—————————————————————————-
Menu “MEER” (vijfgangen-menu)  Alle gerechten van de menu “Smaak” (wel kaas  OF  chocolade – mokka):

SERRANOHAM -KRAB
——————–
KALFSZWEZERIKKROKET
——————–
SKREI
——————–
 FILET PUR
——————–
KAAS (+ € 6)  OF  DESSERT

Prijs: € 70,00     Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Loading