Menu “SMAAK” (driegangen-keuzemenu)   * 23 aug. – 1 okt * 

LANGOUSTINE
geschroeide nieroogkreeft – lardo / knolseldercrème – krokante quinoa / gekoelde tomatenbouillon – mini bloedzuring
OF
 GANZENLEVER
gebakken / krokantje van briquedeeg – sesamzaadjes / enoki paddenstoelen – paarse shiso / portsaus
——————–
JONGE TARBOT
‘meunière’ – gebruinde citroenboter / kruidige aardappelzalf – aardappelchips / gesmolten prei
OF
 KALFSVLEES
laaggegaarde kalfslende – krokante hartzwezerik / groene boontjes – gerookt ‘Brasvar’spek / gebruinde krielaardappel / roomsausje – kalfsjus / platte peterselie
——————–
GEBRANDE VLA
“pur sang”  

Prijs: € 45,00
Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu “SFEER” (viergangen-menu) 

Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten;

LANGOUSTINE
——————–
 GANZENLEVER
——————–
JONGE TARBOT  OF  KALFSVLEES
——————–
GEBRANDE VLA

Prijs: € 58,00     Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

—————————————————————————-
Menu “MEER” (vijfgangen-menu)  Alle gerechten van de menu “Smaak”:

LANGOUSTINE
——————–
GANZENLEVER
——————–
JONGE TARBOT
——————–
 KALFSVLEES
——————–
GEBRANDE VLA

Prijs: € 70,00     Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Loading