’t Restaurant is OPEN op Kerstavond, Kerstdag en Nieuwjaarsdag (viergangenmenu aan € 90,- ‘all-in’) en op Oudejaarsavond (zesgangenmenu aan € 155,- ‘all-in’).

TRAITEURMENU  KERSTAVOND – KERSTDAG (afhaalmenu!)

Gravlax van gepekelde Schotse zalm (whisky, zeezout, dille), lavendelmayonaise, krokante quinoa en avocadocrème, rucola

—————

Gebakken grietfilet, gesmolten pancetta, gestoofd witloof, witte wijnsaus met Dijonmosterd, hazelnootkruim     OF

Kreeftenbisque ‘van de chef’ met geklopte room, toast en mayonaise van rouille, bieslook

—————

Ontbeend kwartel gevuld met kalfsgehakt, truffelsalsa & ganzenlever, aardappelgratin en knolseldermousseline, gestoofd appeltje en sausje van port, platte peterselie

—————

Karamelmousse ‘golden caramel’, zwarte chocolademousse, coulis van frambozen, crumble met blonde rietsuiker

Prijs: € 49,-     Menu met één voorgerecht: € 39,-

Koude toast: € 1,25     Aperitiefpalet (6 koude hapjes): € 9,-

—————————————————————————-

TRAITEURMENU  OUDEJAARSAVOND – NIEUWJAARSDAG (afhaalmenu!)

Eigenbereide ganzenleverpastei, mango-appelchutney, brioche

—————

Gebakken St.-Jakobsnootjes, mousseline van pastinaak, sausje van witte truffel, lente-ui     OF

Kreeftenbisque ‘van de chef’ met geklopte room, toast en mayonaise van rouille, bieslook

—————

Medaillon van hertenkalf, gebakken groene kool met ‘Brasvar’spek, knolselderblokjes en crème van butternut, aardappelgratin met truffelsalsa, rode wijnsaus en peterselie

—————

Chocoladebrownie, karamelcrème en vanillesaus, witte chocoladedecoratie

Prijs: € 52,-     Menu met één voorgerecht: € 42,-

Koude toast: € 1,25     Aperitiefpalet (6 koude hapjes): € 9,-

Menu “SMAAK” (driegangen-keuzemenu)   * 22 nov. – 6 jan. * 

RUNDSFILET
carpaccio van filet pur / crème van mascarpone – zwarte truffel / pecorino kaas / raketsla – gebrande hazelnoot / extra vièrge olijfolie
OF
 SINT-JAKOBSNOOTJES
gebakken / gesmolten pancetta / gekarameliseerd witloof / knolselderchips / kalfsjus / bloedzuring
——————–
ZEEDUIVEL
gebakken / aardappelmousseline – doperwtjes – gekookte kalfsschenkel / crème van butternut / portsaus / kruidenslaatje
OF
 FAZANT
laag-gegaard – zwarte pens / aardappelsoesjes / gebakken appel / sausje met bospaddenstoelen
——————–

KAAS (+ € 6)
enkele Franse boerenkaasjes / druiven – nootjes – toast
OF
 CHOCOLADE 
moelleux / crunch – blonde cassonade / chocoladesaus / roomijs – mango / witte chocolade  

Prijs: € 45,00
Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu “SFEER” (viergangen-menu) 

Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten;

RUNDSFILET
——————–
 SINT-JAKOBSNOOTJES
——————–
ZEEDUIVEL  OF  FAZANT
——————–
KAAS (+ € 6)   OF  CHOCOLADE 

Prijs: € 58,00     Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

—————————————————————————-
Menu “MEER” (vijfgangen-menu)  Alle gerechten van de menu “Smaak” (wel kaas  OF  chocolade – mokka):

RUNDSFILET
——————–
SINT-JAKOBSNOOTJES
——————–
ZEEDUIVEL
——————–
 FAZANT
——————–
KAAS (+ € 6)  OF  CHOCOLADE 

Prijs: € 70,00     Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Loading