’t Restaurant is OPEN op Kerstavond, Kerstdag en Nieuwjaarsdag (viergangenmenu aan € 90,- ‘all-in’) en op Oudejaarsavond (zesgangenmenu aan € 155,- ‘all-in’).

TRAITEURMENU  KERSTAVOND – KERSTDAG (afhaalmenu!)

Gravlax van gepekelde Schotse zalm (whisky, zeezout, dille), lavendelmayonaise, krokante quinoa en avocadocrème, rucola

—————

Gebakken grietfilet, gesmolten pancetta, gestoofd witloof, witte wijnsaus met Dijonmosterd, hazelnootkruim     OF

Kreeftenbisque ‘van de chef’ met geklopte room, toast en mayonaise van rouille, bieslook

—————

Ontbeend kwartel gevuld met kalfsgehakt, truffelsalsa & ganzenlever, aardappelgratin en knolseldermousseline, gestoofd appeltje en sausje van port, platte peterselie

—————

Karamelmousse ‘golden caramel’, zwarte chocolademousse, coulis van frambozen, crumble met blonde rietsuiker

Prijs: € 49,-     Menu met één voorgerecht: € 39,-

Koude toast: € 1,25     Aperitiefpalet (6 koude hapjes): € 9,-

—————————————————————————-

TRAITEURMENU  OUDEJAARSAVOND – NIEUWJAARSDAG (afhaalmenu!)

Eigenbereide ganzenleverpastei, mango-appelchutney, brioche

—————

Gebakken St.-Jakobsnootjes, mousseline van pastinaak, sausje van witte truffel, lente-ui     OF

Kreeftenbisque ‘van de chef’ met geklopte room, toast en mayonaise van rouille, bieslook

—————

Medaillon van hertenkalf, gebakken groene kool met ‘Brasvar’spek, knolselderblokjes en crème van butternut, aardappelgratin met truffelsalsa, rode wijnsaus en peterselie

—————

Chocoladebrownie, karamelcrème en vanillesaus, witte chocoladedecoratie

Prijs: € 52,-     Menu met één voorgerecht: € 42,-

Koude toast: € 1,25     Aperitiefpalet (6 koude hapjes): € 9,-

Menu “SMAAK” (driegangen-keuzemenu)   * 4 okt. – 19 nov. * 

GARNAALKROKET
huisgemaakte kroketjes / handgepelde grijze Noordzeegarnalen / mayonaise van rouille / limoenzeste
OF
 OSSENSTAART
ragoût van laaggegaarde ossenstaart – Westmalle Dubbel / bloemkoolmousseline – aardappelchips / hazelnootkruim / gemarineerde Parijse champignon
——————–
KABELJAUW
gebakken Deense kabeljauw / kruidige karnemelkstampers / gesmolten spinazie / hazelnootboter – jonge kaas / broodkorstjes
OF
 HERT
saignant gebakken hertenkalffilet / aardappelgratin / boschampignons – zalf van butternut / gekaramelliseerd witloof / kalfsjus – zwartepeper / shiso
——————–

KAAS (+ € 6)
enkele Franse boerenkaasjes / druiven-perengelei / rozijnenbroodtoast
OF
 CHOCOLADE – MOKKA
mokkamousse / chocolademousse ‘golden caramel’ / karamelcrème – mokkaroomijs / streuzel – chocoladekrul / atsina cress  

Prijs: € 45,00
Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu “SFEER” (viergangen-menu) 

Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten;

GARNAALKROKET
——————–
 OSSENSTAART
——————–
KABELJAUW  OF  HERT
——————–
KAAS (+ € 6)   OF  CHOCOLADE – MOKKA

Prijs: € 58,00     Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

—————————————————————————-
Menu “MEER” (vijfgangen-menu)  Alle gerechten van de menu “Smaak” (wel kaas  OF  chocolade – mokka):

GARNAALKROKET
——————–
OSSENSTAART
——————–
KABELJAUW
——————–
 HERT
——————–
KAAS (+ € 6)  OF  CHOCOLADE – MOKKA

Prijs: € 70,00     Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Loading