MENU TRAITEUR EINDEJAARSFEESTEN

voorgerecht 1 : FILET D’ANVERS – KRABSALADE
canneloni van filet d’Anvers – verse huisgemaakte krabsalade / krokante hazelnoot / currymayonaise / salade van jonge scheutjes / gel van frisse appel
voorgerecht 2 : LANGOUSTINES
In de boter gebakken verse langoustines / crème van aardpeer / zwarte truffelsaus / raketsalade / krokante quinoa
hoofdgerecht : HERTEKALFFILET
Laag gegaarde en gebakken hertekalffilet / verse huisgemaakte aardappelkroketjes / gestoofd witloof / gebakken boschampignons / bruine kalfsjus met rode wijn / paarse Japanse munt
dessert : PANNA COTTA
Panna cotta van witte chocolade en verse vanille / vers rood fruit / krokante witte chocolade

1 voorgerecht : 50 euro
2 voorgerechten : 60 euro

Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory