Menu VALENTIJN

* 12-13-14 feb *

COQUILLES

Tartaar van coquilles / limoenmayonaise / slaatje van tuinkruiden / croutons van briochebrood

********

VERSE SCHOTSE ZALM

In whiskey en dille gepekelde en gemarineerde verse Schotse zalm / gebrande hazelnoot / crème van geitenkaas / cresonette

EN/OF

FAZANT

Huisgemaakt kroketje van fazant / verse truffelmayonaise / julienne van beenham / raketsalade / witte balsamicovinaigrette

********

FILET PUR

Laaggegaarde filet pur ” ROSSINI ” / gratin dauphinois / gestoofd witloof / boschampignons met verse groene kruiden / kalfsjus

——————–

CHOCOLADE

Panna cotta van framboos en witte chocolade

Prijs: € 65.00

Met 1 voorgerecht : € 55.00

Afhaling voor de middag : tussen 10u – 12u

Afhaling voor de avond : tussen 13u – 16u

Tips worden meegegeven voor het opwarmen en serveren van de menu

Menu sfeer en Menu Houtsnip op de website zijn NIET verkrijgbaar in traiteur voor valentijn

Menu SFEER

(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten

LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS OF HERTENKALF
——————–
DESSERT

Prijs: € 58,00

Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Menu DE HOUTSNIP

(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”

LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS
——————–
HERTENKALF
——————–
 DESSERT

Prijs: € 70,00

Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory