Menu SMAAK

(driegangen-keuzemenu)
* 9 okt – 20 nov *

WAGYU -KRAB

Canneloni van gerookt Wagyu rundsvlees en verse krab / gebrande hazelnoot / currymayonaise / raketsla / extra vièrge olijfolie

OF

SINT-JAKOBSNOOTJES / WITTE PENS

gebakken / witte pens “Dierendonck” / crème van knolselder / roomsausje met zwarte truffel / brickdeeg met bruine suiker en zeezout / bieslook

——————–

ZALM

Gebakken op vel / gepersilleerde krielaardappel / mousselinesaus / gebakken witloof

OF

HERT

Saignant gebakken hertekalffilet “Rossini” / aardappelmousseline – groene kool – gebakken spek / gestoofde bospaddestoelen / paarse shiso

——————–

MARSEPEIN

Cake met marsepein / ijs van Doyenné peer / ijsgekoelde sabayon van pure chocolade / atsina cress

Prijs: € 48,00

Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu SFEER

(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten

WAGYU – KRAB
——————–
 COQUILLES
——————–
ZALM OF HERT
——————–
DESSERT

Prijs: € 58,00

Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Menu DE HOUTSNIP

(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”

WAGYU – KRAB
——————–
COQUILLES
——————–
ZALM
——————–
HERT
——————–
 DESSERT

Prijs: € 70,00

Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Openingsuren

Maandag – woensdag: 12u tot 14u / 18u30 tot 21u
Donderdag: gesloten
Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 18u30 tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory