Menu SMAAK

(driegangen-keuzemenu)
*3 sept – 7 okt *

FILET D’ARDENNE – KONINGSKRAB

Canneloni van filet d’ardenne met verse krab en limoen / gebrande hazelnoot / currymayonaise / sla van jonge scheuten / Granny Smith / extra vièrge olijfolie

OF

KALFSZWEZERIK

Kroketje van kalfszwezerik en Leielander beenham / huisgemaakte tartaarsaus / tuinkers -en witlofsalade

——————–

DEENSE KABELJAUW

In de hoeveboter gebakken Deense kabeljauwfilet / Duvelmousselinesaus / aardappelzalf – aardappelchips / seizoensgroentjes / raketsalade

OF

VARKEN

Laaggegaarde varkenswangetjes – Sint-Bernardus abt / brunoise van huisbereide ganzenlever / jonge wortel – erwtjes – champignons / geplette aardappel met fijne kruiden / shiso paars

——————–

CHOCOLADE

Moeulleux / vanillesaus / crème van passievrucht / vanilleroomijs / zoethoutcress

Prijs: € 48,00

Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu SFEER

(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten

CANNELONI KRAB
——————–
KALFSZWEZERIK
——————–
KABELJAUW OF VARKEN
——————–
DESSERT

Prijs: € 58,00

Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Menu DE HOUTSNIP

(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”

CANNELONI KRAB
——————–
KALFSZWEZERIK
——————–
KABELJAUW
——————–
VARKEN
——————–
 DESSERT

Prijs: € 70,00

Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory