Menu MOEDERDAG

* 8 en 9 mei *

VOORGERECHT 1 : GANZENLEVER

Huisgemaakte ganzenleverpastei / crumble van Jules Destrooper koekjes / sabayon van rood fruit / grof zeezout

EN/OF

VOORGERECHT 2 : KREEFT

Halve babykreeft ” BELLE-VUE “

——————–

VARKEN

Laag gegaarde en gemarineerde varkensmignonette / huisgemaakte pickles / seizoensgroentjes / mousseline-aardappel / kalfsjus 

——————–

DONKERE CHOCOLADE

Panna cotta van donkere chocolade / botercrème met mango / verse aardbeien / zandkoekjes / atsina cress

Met 1 voorgerecht : €50.00

Met 2 voorgerechten : €60.00

Afhaling voor de middag : tussen 10u – 12u

Afhaling voor de avond : tussen 13u – 16u

Zondag 9 mei enkel afhaal s’middags

Tips worden meegegeven voor het opwarmen en serveren van de menu.

Menu sfeer en Menu Houtsnip op de website zijn NIET verkrijgbaar in traiteur voor MOEDERDAG

Menu SFEER

(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten

LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS OF HERTENKALF
——————–
DESSERT

Prijs: € 58,00

Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Menu DE HOUTSNIP

(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”

LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS
——————–
HERTENKALF
——————–
 DESSERT

Prijs: € 70,00

Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory