Menu JULI

*9 juli – 27 juli *

VOORGERECHT 1 : NOORDZEEKRAB

Salade van Noordzeekrab / crème van doperwten / verse mayonaise / crostini / salade van tuinbonen / affila cress

EN/OF

VOORGERECHT 2 :GANZENLEVER

Gebakken ganzenlever / crème van ganzenlever – zwarte truffel / gelei van kersen / crumble van speculaas

——————–

PLADIJS

In de boter gebakken pladijsfilet / polderaardappel met mousserende wijn / witte wijnsaus – mosterd – bieslook / japanse munt

EN/OF

RUND

Laag gegaarde Picanha / seizoensgroentjes / nieuwe geplette aardappel – sel de Camargue / huisgemaakte chimichurri / kalfsjus

——————–

WITTE PERZIK

Soepje van witte perziik en champagne / verse aardbeien / huisgemaakt roomijs met witte chocolade

Met 1 voorgerecht : €50.00 ( wijnarr. € 14 )

Met 2 voorgerechten : €60.00 ( wijnarr. €18 )

Volledige menu : €70 ( wijnarr. €25 )

Voor groepen vanaf 10 personen zijn er all-inn formules met aperitief, wijn, water en koffie of thee inbegrepen.

Vraag vrijblijvende informatie voor uw trouwfeest, huwelijksverjaardag, verjaardag, communie of rouwmaaltijd. Wij zorgen voor formules op maat.

Menu SFEER

(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten

NOORDZEEKRAB
——————–
GANZENLEVER
——————–
PLADIJS of RUND
——————–
DESSERT

Prijs: € 60,00

Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Menu DE HOUTSNIP

(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”

NOORDZEEKRAB
——————–
GANZENLEVER
——————–
PLADIJS
——————–
RUND
——————–
 DESSERT

Prijs: € 70,00

Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory