Menu “VALENTIJN”
* 12-13-14 feb *
COQUILLES
Tartaar van coquilles / limoenmayonaise / slaatje van tuinkruiden / croutons van briochebrood
********
VERSE SCHOTSE ZALM
In whiskey en dille gepekelde en gemarineerde verse Schotse zalm / gebrande hazelnoot / crème van geitenkaas / cresonette
EN/OF
FAZANT
Huisgemaakt kroketje van fazant / verse truffelmayonaise / julienne van beenham / raketsalade / witte balsamicovinaigrette
********
FILET PUR
Laaggegaarde filet pur ” ROSSINI ” / gratin dauphinois / gestoofd witloof / boschampignons met verse groene kruiden / kalfsjus
——————–
CHOCOLADE
Panna cotta van framboos en witte chocolade
Prijs: € 65.00
Met 1 voorgerecht : € 55.00
Afhaling voor de middag : tussen 10u – 12u
Afhaling voor de avond : tussen 13u – 16u
Tips worden meegegeven voor het opwarmen en serveren van de menu
Menu sfeer en Menu Houtsnip op de website zijn NIET verkrijgbaar in traiteur voor valentijn
Menu “SFEER”
(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten
LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS OF HERTENKALF
——————–
DESSERT
Prijs: € 58,00
Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.
Menu “DE HOUTSNIP”
(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”
LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS
——————–
HERTENKALF
——————–
DESSERT
Prijs: € 70,00
Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.
Openingsuren
Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )
Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u
Posterijstraat 56
8793 WAREGEM