Menu SMAAK

(driegangen-keuzemenu)
* 1 aug – 3 sept *

HANDGEPELDE GRIJZE GARNAAL

Huisgemaakte garnaalkroket / verse handgepelde grijze garnalen / mayonaise van gebrande paprika / gefrituurde peterselie en verse citroen

OF

ZEEUWSE PALING

Gerookte Zeeuwse paling op verse briochetoast / verse citroenmayonaise / crème van zoete aardappel / Granny Smith en brunoise van sjalot

——————–

PLADIJS

In de goei boter gebakken pladijsfilet / mousseline-aardappel met gebruinde venkel en extra vièrge olijfolie / dijonaise met Tierenteyn graantjesmosterd / salade van tomaat en verse tuinkruiden

OF

CAILLETTE ARDECHOISE

Vogelnestje van vers gemalen gemengd gehakt – mozarella – zwarte truffel – kwartelei – groene kruiden / gebakken gnocchi / seizoensgroentjes / kalfsjus / raketsalade

——————–

 FRAMBOOS – LIMOEN

Huisgemaakte sorbet van framboos en limoen / vers rood fruit / crème van witte chocolade / gekarameliseerde hazelnoot / atsina cress

Prijs: € 48,00

Wijnarrangement: + € 12,00 (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 personen: Vraag naar onze “all-in formule”

Menu SFEER

(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten

GARNAALKROKET
——————–
ZEEUWSE GEROOKTE PALING
——————–
PLADIJS OF CAILLETTE
——————–
DESSERT

Prijs: € 58,00

Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Menu DE HOUTSNIP

(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”

GARNAALKROKET
——————–
ZEEUWSE GEROOKTE PALING
——————–
PLADIJS
——————–
CAILLETTE
——————–
 DESSERT

Prijs: € 70,00

Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.

Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory