Menu “PASEN”
* 3 en 4 april *
HAPJE : GANZENLEVER
Crème van ganzenlever / gel van rood fruit / crumble van speculaas / paarse japanse munt
********
VOORGERECHT 1 : NOORSE ZALM
Handgesneden tartaar van verse Noorse zalm en gerookte zalm / mayonaise van mierikswortel en dille / groene asperges / krokant gebakken quinoa
EN/OF
VOORGERECHT 2 : WITTE ASPERGES
Krokant gebakken witte asperges / laag gegaarde langoustine / mimosa van ei / witte wijnsaus met zwarte truffel / bieslook
EN/OF
VOORGERECHT 3 : KREEFT ( + 8 € )
Halve babykreeft ” BELLE-VUE “
——————–
VARKEN
Laag gegaarde en gemarineerde varkensmignonette / bruine kalfsjus / huisgemaakte pickles / seizoensgroentjes / mousseline-aardappel met groene kruiden
——————–
AVOCAAT / WITTE CHOCOLADE
Panna cotta van avocaat en witte chocolade / verse aardbeien / crumble van zandkoek / atsina cress
Prijs: € 83.00 ( kreeft inbegrepen )
Met 1 voorgerecht : € 65.00
Met 2 voorgerechten : € 75.00
Afhaling voor de middag : tussen 10u – 12u
Afhaling voor de avond : tussen 13u – 16u
Tips worden meegegeven voor het opwarmen en serveren van de menu, hapje aangeboden door het huis
Menu sfeer en Menu Houtsnip op de website zijn NIET verkrijgbaar in traiteur voor Pasen
Menu “SFEER”
(viergangen-menu)
Menu “Smaak” met beide voorgerechten en keuze tss. de twee hoofdgerechten
LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS OF HERTENKALF
——————–
DESSERT
Prijs: € 58,00
Wijnarrangement: + € 18,- (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.
Menu “DE HOUTSNIP”
(vijfgangen-menu)
Alle gerechten van de menu “Smaak”
LANGOUSTINES
——————–
KROKET
——————–
PLADIJS
——————–
HERTENKALF
——————–
DESSERT
Prijs: € 70,00
Wijnarrangement: + € 25,- (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 pers.: vraag naar onze “all-in”formule.
Openingsuren
Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )
Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u
Posterijstraat 56
8793 WAREGEM