Onze suggesties ‘à la carte’

  • FOIE GRAS
    VG: € 28
    Gebakken ganzenlever  / crème van ganzenlever /speculaas /  shiso paars
  • COQUILLES - WITTE PENS
    VG: € 25
    Duo van gebakken coquilles en gebakken witte pens/zalf van butternut pompoen/witte wijnsaus met zwarte truffel/bieslook/gebakken amandelschilfers
  • NOORSE ZALM
    HG: € 34
    In de boter gebakken Noorse zalmfilet/ aardappelmousseline met verse groene kruiden/ gestoofde prei en venkel/ béarnaisesaus/ handgepelde grijze garnalen
  • HERTENKALF
    HG: € 35
    Laag gegaarde en gebakken hertenkalffilet – gebakken bloedworst/ gekarameliseerd witlof/ crème van aardpeer/ verse huisgemaakte kroketjes/ kalfsjus/ raketsalade
Openingsuren

Maandag – woensdag : 12u – 14u ( maandagavond gesloten en woensdagavond enkel op reservatie en dit voor groepen vanaf 10 pers. )

Vrijdag – Zondag: 12u tot 14u / 19u tot 21u

Posterijstraat 56
8793 WAREGEM

Facebook Phone Mail
© Copyright - De Houtsnip | BTW: BE 0434 832 093 | RestoFactory