Restaurant Houtsnip

Menukaart

In Restaurant Houtsnip in Waregem kan je lekker en gezellig tafelen én wordt uitsluitend met verse ingrediënten gewerkt. Maandelijks wordt een nieuw menu samengesteld, met oog voor detail en respect voor het product. 

November

Menu

Ontdek hieronder ons suggestiemenu voor november en laat je smaakpapillen verwennen.

Smaakmenu 3- gangen: voorgerecht (keuze uit de 2 voorgerechten), hoofdgerecht (keuze uit de 2 hoofdgerechten) en dessert

Sfeermenu 4-gangen: beide voorgerechtjes, hoofdgerecht (keuze uit de 2 hoofdgerechten), dessert

Houtsnipmenu 5-gangen: volledige menu


Gerechten à la carte bieden wij niet aan.

KEuze uit 3- , 4-, of 5-gangen menu

MAANDMENU

Ceviche van gebrande Noorse zalm/ venkel/ dragonmayonaise/ crunchy broodkruim/ sorbet van komkommer/ groene kruiden

EN/OF

Gebakken coquilles / gekarameliseerd witloof/ filet d’Anvers/ crème van aardpeer/ roomsausje met Westmalle Triple/ bieslook

– – – –
Laag gegaarde en gebakken filet van bosduif/ wildjus/ aardappelkroketjes/ ganzenlever/ pastinaakcrème/ boschampignons/ chips van knolselder

EN/OF

Noordzeevis, volgens dagvangst/ grijze garnaal/ sausje van graantjesmosterd/ aardappelmousseline/ groene kool – Breydelspek/ butternutcrème/ bladerdeeggebakje

– – – –
Koude sabayon van Champagne/ gemarineerde en laag gegaarde peer/ huisgedraaid roomijs van Madagascar vanille

Prijs:

Smaakmenu 3-gangen: 52 EUR (wijnarrangement : +16 EUR)

Sfeermenu 4-gangen: 62 EUR (wijnarrangement : +20 EUR)

Houtsnipmenu 5-gangen: 72 EUR (wijnarrangement: +25 EUR)

viergangen – Menu

"Menu Sfeer "

Canneloni van filet d’Anvers en koningskrab – pînk lady – currymayonaise – Japanse munt

 

– – – –
Huisbereid kroketje van kaas, beenham en gekaramelliseerd witloof 

– – – –
Karnemelkstampers met garnaal of kalfszwezerik
– – – –
Crème brûlée Jean

Prijs: €62,00

Wijnarrangement: + €20,00 (t.e.m. hoofdgerecht)

Vijfgangen-menu

"Menu De Houtsnip"

Canneloni van filet d’Anvers en koningskrab – pînk lady – currymayonaise – Japanse munt

—-

Huisbereid kroketje van kaas, beenham en gekaramelliseerd witloof

– – – –
Karnemelkstampers met grijze garnaal – jonge bladspinazie – Flandrien kaas

—-

Krokant gebakken kalfszwezerik – truffelroomsaus – verse amandelkroketjes – seizoensgroentjes

– – – –
Crème brûlée Jean

Prijs: €72,00

Wijnarrangement: + €25,00 (t.e.m. hoofdgerecht)

DRIEGANGEN- menu

"Menu Smaak"

Canneloni van krab of kroketje van kaas/beenham/witloof

– – – –
Karnemelkstampers met garnaal of  kalfszwezerik

– – – –
Crème brûlée Jean

Prijs: €52,00

Wijnarrangement: + €16,00 (t.e.m. hoofdgerecht)

Voor groepen vanaf 10 personen zijn er all-in formules met aperitief, wijn, water en koffie of thee inbegrepen. (€72, €92 of €115)