In Restaurant Houtsnip in Waregem kan je lekker en gezellig tafelen én wordt uitsluitend met verse ingrediënten gewerkt. Maandelijks wordt een nieuw menu samengesteld, met oog voor detail en respect voor het product.
KEuze uit 3- , 4-, of 5-gangen menu
Belgische witte asperges à la Flamande/ gerookte Schotse zalm/ peterselie
–
Rundstartaar van Bavette Wit-Blauw/ mayonaise van hazelnootboter/ dragoncrème/ tuinkers
–
In hoeveboter gebakken tongrolletjes/ slaatje van asperge en witloof/ aardappelzalf/ mousseline van witbier/ grijze garnaal
–
Filet pur van kalf met een sausje van Trappistenbier/ gebakken nieuwe patatjes/ lentegroentjes/ mosterdmayo/ kroketje van kalfstong en kalfslever/ krulpeterselie
–
Vers vanilleroomijs/ Belgische aardbeien/ vanillesaus/ boterkoekjes
Prijs:
3-gangen: 65 EUR (wijnarrangement : +20 EUR)
4-gangen: 75 EUR (wijnarrangement : +22 EUR)
5-gangen: 85 EUR (wijnarrangement: +25 EUR)
KEuze uit 3- , 4-, of 5-gangen menu
Gegrilde witte asperges/ gekookt eitje/ mousselinesaus/ Leielander beenham
–
Goujonettes van pladijs/ tartaarsaus/ slaatje van bieslook en grondwitloof
–
Bouillabaise van Noordzeevis/ Noordzeegarnaal/ rouille/ natuuraardappel/ krulpeterselie
–
Pluma Iberico ‘Rossini’/ aardappelzalf met zomertruffel en bieslook/ gebakken groene asperges/ kalfsjus/ crème van butternut en sinaas/ postelein
–
Panna Cotta met verse vanille en advocaat/ Belgische aardbeien/ slagroom
Prijs:
3-gangen: 65 EUR (wijnarrangement : +20 EUR)
4-gangen: 75 EUR (wijnarrangement : +22 EUR)
5-gangen: 85 EUR (wijnarrangement: +25 EUR)
viergangen – Menu
Canneloni van filet d’Anvers en koningskrab – pînk lady – currymayonaise – Japanse munt
– – – –
Huisbereid kroketje van kaas, beenham en gekaramelliseerd witloof
– – – –
Karnemelkstampers met garnaal of kalfszwezerik
– – – –
Crème brûlée Jean
Prijs: €62,00
Wijnarrangement: + €20,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Vijfgangen-menu
Canneloni van filet d’Anvers en koningskrab – pînk lady – currymayonaise – Japanse munt
—-
Huisbereid kroketje van kaas, beenham en gekaramelliseerd witloof
– – – –
Karnemelkstampers met grijze garnaal – jonge bladspinazie – Flandrien kaas
—-
Krokant gebakken kalfszwezerik – truffelroomsaus – verse amandelkroketjes – seizoensgroentjes
– – – –
Crème brûlée Jean
Prijs: €72,00
Wijnarrangement: + €25,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
DRIEGANGEN- menu
Canneloni van krab of kroketje van kaas/beenham/witloof
– – – –
Karnemelkstampers met garnaal of kalfszwezerik
– – – –
Crème brûlée Jean
Prijs: €52,00
Wijnarrangement: + €16,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen zijn er all-in formules met aperitief, wijn, water en koffie of thee inbegrepen. (€85, 105 of 125 EUR). Informeer gerust bij uw reservatie.