In Restaurant Houtsnip in Waregem kan je lekker en gezellig tafelen én wordt uitsluitend met verse ingrediënten gewerkt. Maandelijks wordt een nieuw menu samengesteld, met oog voor detail en respect voor het product.
KEuze uit 3- , 4-, of 5-gangen menu
Vittelo Tonato/ briochetoast/ appelkappertjes/ droomtomaat/ roquette/ Parmezaanse kaas
–
Gebakken coquilles/ aardappelzalf met zwarte truffel en bieslook/ mousselinesaus/ crumble van Flandrienkaas
–
Noordzeevis/ Griekse pasta met Shi-Také, erwtjes, wortel en hoevespek/ Noordzeegarnaal/ kalfsjus/ postelein
–
Jonge duif, laaggegaard en gebakken/ kroketje van de billetjes/ savooistoemp/ schilfers van ganzenlever/ cognacsausje/ crème van pastinaak/ hazelnoot
–
Koude Sabayon met advocaat/ vers vanilleroomijs/ meringue/ mousse van banaan en chocolade
Prijs:
3-gangen: 65 EUR (wijnarrangement : +20 EUR)
4-gangen: 75 EUR (wijnarrangement : +22 EUR)
5-gangen: 85 EUR (wijnarrangement: +25 EUR)
KEuze uit 3- , 4-, of 5-gangen menu
Belgische witte asperges à la Flamande/ gerookte Schotse zalm/ peterselie
–
Salade van kreeft en burrata/ verse pesto/ sausje van honingtomaat/ citroenmayo/ pijnboompitjes
–
In hoeveboter gebakken tongrolletjes/ slaatje van asperge en witloof/ aardappelzalf/ mousseline van witbier/ grijze garnaal
–
Konijn, laaggegaard en gebakken/ lentegroentjes/ sausje van Trappistenbier/ mosterdmayo/ kroketje van de levertjes/ krulpeterselie
–
Vers vanilleroomijs/ Belgische aardbeien/ vanillesaus/ boterkoekjes
Prijs:
3-gangen: 65 EUR (wijnarrangement : +20 EUR)
4-gangen: 75 EUR (wijnarrangement : +22 EUR)
5-gangen: 85 EUR (wijnarrangement: +25 EUR)
viergangen – Menu
Canneloni van filet d’Anvers en koningskrab – pînk lady – currymayonaise – Japanse munt
– – – –
Huisbereid kroketje van kaas, beenham en gekaramelliseerd witloof
– – – –
Karnemelkstampers met garnaal of kalfszwezerik
– – – –
Crème brûlée Jean
Prijs: €62,00
Wijnarrangement: + €20,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Vijfgangen-menu
Canneloni van filet d’Anvers en koningskrab – pînk lady – currymayonaise – Japanse munt
—-
Huisbereid kroketje van kaas, beenham en gekaramelliseerd witloof
– – – –
Karnemelkstampers met grijze garnaal – jonge bladspinazie – Flandrien kaas
—-
Krokant gebakken kalfszwezerik – truffelroomsaus – verse amandelkroketjes – seizoensgroentjes
– – – –
Crème brûlée Jean
Prijs: €72,00
Wijnarrangement: + €25,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
DRIEGANGEN- menu
Canneloni van krab of kroketje van kaas/beenham/witloof
– – – –
Karnemelkstampers met garnaal of kalfszwezerik
– – – –
Crème brûlée Jean
Prijs: €52,00
Wijnarrangement: + €16,00 (t.e.m. hoofdgerecht)
Voor groepen vanaf 10 personen zijn er all-in formules met aperitief, wijn, water en koffie of thee inbegrepen. (€85, 105 of 125 EUR). Informeer gerust bij uw reservatie.